Komentāri par: Klasiskā ceptā siera kūka

Sanda Labane 2016. gada 23. decembris 12:30
man ari nesanaca viducis galigi miksts un virs apgedusi,tur tiesam kaut kas rukst tai recepte
Agnese 2016. gada 20. oktobris 23:24
Nesaprotu ko izdariju nepareizi
Agnese 2016. gada 20. oktobris 23:23
Itka dariju visu ka raxtiits..rezultata kukas vidus miiksts,pajëls un malas gandriz piedegusas
gardums 2016. gada 24. marts 19:31
Laba recepte tika visticamak viena nullite pazudusi- pievienoju 400g svaiga siera un sanaca tik gardi! Paldies par recepti
pavars 2015. gada 16. maijs 10:31
Es parasti lieku 3 pacinas savaigo sieru
zinītis 2014. gada 23. jūnijs 12:59
vai tiešām svaigais siers ir jāliek tikai 40g ?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes