Klasiskā ceptā siera kūka

Kolekcijas: Fotorecepšu

Sastāvdaļas

  • 40 g svaigais siers
  • 200 g saldais krējums
  • 1 ēd.k. vaniļas cukurs
  • 350 g cukurs
  • 2 gab. olas
  • 200 g sviests
  • 40 g milti
  • 360 g cepumi Selga

Pagatavošana

60 min.
  1. Sakuļ olas ar 200 gramiem cukura.
    Sakuļ olas ar 200 gramiem cukura.
  2. Pievieno miltus, sieru un sakuļ;
  3. Saldo krējumu saputo atsevišķi ar 150 g cukura. Tad samaisa visu kopā;
    Saldo krējumu saputo atsevišķi ar 150 g cukura. Tad samaisa...
  4. Formas apakšā liek cepumus, sadrupinātus un sajauktus ar sviestu;
    Formas apakšā liek cepumus, sadrupinātus un sajauktus ar svi...
  5. Uz cepumu pamatnes kārto iepriekš izveidoto masu;
    Uz cepumu pamatnes kārto iepriekš izveidoto masu;
  6. Cep cepeškrāsnī 40-45 minūtes 180 grādos.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Sanda Labane 2016. gada 23. decembris 12:30
man ari nesanaca viducis galigi miksts un virs apgedusi,tur tiesam kaut kas rukst tai recepte
Agnese 2016. gada 20. oktobris 23:24
Nesaprotu ko izdariju nepareizi
Agnese 2016. gada 20. oktobris 23:23
Itka dariju visu ka raxtiits..rezultata kukas vidus miiksts,pajëls un malas gandriz piedegusas

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi