Oreo šokolādes cepumi

Sastāvdaļas

  • Cepumiem:
  • 240 g mandeļu milti
  • 45 g kakao pulveris
  • Šķipsniņa sāls
  • 150 g brūnais cukurs
  • 100 g sviests (istabas temperatūrā)
  • 1 ēd. k. piens vai ūdens
  • 1 ola
  • Krēmam:
  • 20 g sviests (istabas temperatūrā)
  • 100 g Mascarpone siers
  • 2 ēd. k. pūdercukurs
  • Vaniļas cukurs

Pagatavošana

45 min.
  1. Sakarsē krāsni 175 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru;
  2. Sviestu, kakao, sāli, cukuru un ūdeni liek bļodā un kārtīgi sajauc. Pievieno olu, lai mīkla paliek mitrāka;
  3. Pievieno mandeļu miltus un tos rūpīgi iemīca, lai mīkļa kļūtu viendabīga. Savel masu desiņā un ar nazi sagriež to vienādos medaljonos. Liek cepumus uz cepešpannas;
  4. Cep cepeškrāsnī 12-15 minūtes. Izņem ārā un atstāj atdzesēties;
  5. Tikmēr pagatavo krēmu: visas sastāvdaļas liek bļodā un sakul kopā ar putojamo slotiņu vai mikseri, līdz krēms kļūst viendabīgs un spīdīgs;
  6. Atdzisušos šokolādes cepumus pilda ar krēmu un uzglabā tos noslēgtā traukā ledusskapī.
  7. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi