Oreo šokolādes cepumi

2013. gada 15. decembris
Foto: Christiana Bukovska
Pagatavošana
45 min
1. Sakarsē krāsni 175 grādus karstu. Cepamo pannu izklāj ar cepamo papīru;
2. Sviestu, kakao, sāli, cukuru un ūdeni liek bļodā un kārtīgi sajauc. Pievieno olu, lai mīkla paliek mitrāka;
3. Pievieno mandeļu miltus un tos rūpīgi iemīca, lai mīkļa kļūtu viendabīga. Savel masu desiņā un ar nazi sagriež to vienādos medaljonos. Liek cepumus uz cepešpannas;
4. Cep cepeškrāsnī 12-15 minūtes. Izņem ārā un atstāj atdzesēties;
5. Tikmēr pagatavo krēmu: visas sastāvdaļas liek bļodā un sakul kopā ar putojamo slotiņu vai mikseri, līdz krēms kļūst viendabīgs un spīdīgs;
6. Atdzisušos šokolādes cepumus pilda ar krēmu un uzglabā tos noslēgtā traukā ledusskapī.
7. Lai labi garšo!
Uz augšu