Persiku marmelāde ar piparmētru

Sastāvdaļas

  • 1.5 kg nogatavojušies persiki
  • 1 tēj. k. svaigas piparmētras
  • 1 kg ievārījuma cukurs (piem. Dansukker)

Pagatavošana

30 min.
  1. Persikus nomizo, pārgriež uz pusēm un izņem kauliņus. Sagriež mazākos gabaliņos;
  2. Katlā sajauc persiku gabaliņus ar cukuru un piparmētru lapām, vāra aptuveni 2 - 5 minūtes. Vārīšanas laiku nosaka pēc tā, cik gatavi ir persiki;
  3. Noņem katliņu no uguns. Atbrīvo ievārījumu no putām. Atstāj to uz 15 minūtēm padzesēties;
  4. Iepilda ievārījumu siltās, tīrās burkās. Uzglabā vēsā vietā.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi