Ungāru dārzeņu salāti ar cāļu sirdīm

Sastāvdaļas

  • "ĶEKAVA" cāļu sirdis
  • Lonbardi – zaļie marinētie pipari
  • Marinēti tomāti
  • Kornisoni
  • Marinēti sīpoli
  • Marinēta paprika
  • Olīveļļa

Pagatavošana

30 min.
  1. Visus dārzeņus sagriež kubiņos un aplej ar olīveļļu;
  2. Cāļu sirdis apcep uz pannas un apkaisa ar sāli. Visu samaisa un ieliek traukā.
  3. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi