Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Ungāru dārzeņu salāti ar cāļu sirdīm

Ungāru dārzeņu salāti ar cāļu sirdīm

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • "ĶEKAVA" cāļu sirdis
  • Lonbardi – zaļie marinētie pipari
  • Marinēti tomāti
  • Kornisoni
  • Marinēti sīpoli
  • Marinēta paprika
  • Olīveļļa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Visus dārzeņus sagriež kubiņos un aplej ar olīveļļu;
  2. Cāļu sirdis apcep uz pannas un apkaisa ar sāli. Visu samaisa un ieliek traukā.
  3. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas