Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Drupinātā cepumu torte

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas dažādu četrstūraino cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Kanēlis
  • 50 g cukura
  • 4 kivi
  • 4 bumbieri
  • 50 g šokolādes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzbriedina želatīnu. Sadrupina cepumus. Sagriež augļus sīkos gabaliņos. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu.. Iemaisa cepumus un augļus un ieliek stikla formā. Ieliek ledusskapī uz stundu, lai sastingst. Pasniedzot izkrata no formas un pārkaisa ar rīvētu šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Ķirbju pankūkas ar brūklenēm vai dzērvenēm

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas