Drupinātā cepumu torte

Sastāvdaļas

  • 5 paciņas dažādu četrstūraino cepumu
  • 500 ml saldā krējuma
  • 20 g želatīna
  • 1 paciņa vaniļas cukura
  • Kanēlis
  • 50 g cukura
  • 4 kivi
  • 4 bumbieri
  • 50 g šokolādes

Pagatavošana

120 min.
  1. Uzbriedina želatīnu. Sadrupina cepumus. Sagriež augļus sīkos gabaliņos. Saputo saldo krējumu ar cukuru un vaniļas cukuru. Pievieno izkausētu želatīnu.. Iemaisa cepumus un augļus un ieliek stikla formā. Ieliek ledusskapī uz stundu, lai sastingst. Pasniedzot izkrata no formas un pārkaisa ar rīvētu šokolādi.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi