Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gab. cāļu filejas
  • 4 šķēles baltmaize
  • ½ tēj. k. ķiploku pulveris
  • 1 /3 gl svaiga citronu sula
  • ¼ gl sarkanvīna etiķis
  • ¼ gl rīvēts parmezāna siers
  • Malti melnie pipari
  • Olīveļļa
  • Romiešu salāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos. Cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni;
  2. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs;
  3. Lielā salātu traukā saplēš salātus, pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas. Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
  4. * Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Kartupeļu  sacepums - kuģelis

Kartupeļu sacepums - kuģelis

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas