Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Sastāvdaļas

  • 2 gab. cāļu filejas
  • 4 šķēles baltmaize
  • ½ tēj. k. ķiploku pulveris
  • 1 /3 gl svaiga citronu sula
  • ¼ gl sarkanvīna etiķis
  • ¼ gl rīvēts parmezāna siers
  • Malti melnie pipari
  • Olīveļļa
  • Romiešu salāti

Pagatavošana

30 min.
  1. Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos. Cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni;
  2. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs;
  3. Lielā salātu traukā saplēš salātus, pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas. Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
  4. * Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Кличко 2015. gada 2. novembris 22:51
Шикарно! Цезарь такой вкусный, прям как цезарь...

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Salāti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi