Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Cēzara salāti ar cāļu gaļu

Cēzara salāti ar cāļu gaļu

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 gab. cāļu filejas
  • 4 šķēles baltmaize
  • ½ tēj. k. ķiploku pulveris
  • 1 /3 gl svaiga citronu sula
  • ¼ gl sarkanvīna etiķis
  • ¼ gl rīvēts parmezāna siers
  • Malti melnie pipari
  • Olīveļļa
  • Romiešu salāti
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Nogriež maizei garoziņu, sagriež vienādos kubiņos. Cep, līdz maizes klucīši kļūst viegli brūni;
  2. Ieeļļo pannu ar olīveļļu un apcep cāļu filejas no abām pusēm, pēc tam sagriež plānās šķēlītēs;
  3. Lielā salātu traukā saplēš salātus, pievieno mazliet olīveļļas un 1/3 glāzi citronu sulas. Pievieno ½ tējkaroti ķiploku pulvera, ¼ glāzi sarkanvīna etiķa un rūpīgi apmaisa. Pievieno salātiem sagrieztu cāļu fileju, sarīvētu sieru un grauzdiņus.
  4. * Ideja lieliskai un svaigai vasaras maltītei.
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas