Cāļa fileju no abām pusēm apsmērē ar sinepēm. Uz katras filejas uzliek siera un šķiņķa šķēli, pievieno sagrieztas olīvas, sarullē un aptin ar diegu;
Sagatavoto filejas rullīti apviļā miltos un liek ar sviestu ietaukotā cepešpannā, pievieno alu;
Cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns uzmanīgi noņem diegs, ar kuru sasieti filejas rullīši.
* Gardos filejas rullīšus ar sieru un šķiņķi pasniedz kopā ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem.
Lai labi garšo!
Sastāvdaļas
6 gab. cāļu fileja
1 gl milti
6 šķēlītes Krievijas siers
6 šķēlītes šķiņkis
¼ gl gaišais alus
Sviests
Sāls
Pipari
Sinepes
Zaļās olīvas
-->
Pagatavošana
40 min.40 min.
Cāļa fileju no abām pusēm apsmērē ar sinepēm. Uz katras filejas uzliek siera un šķiņķa šķēli, pievieno sagrieztas olīvas, sarullē un aptin ar diegu;
Sagatavoto filejas rullīti apviļā miltos un liek ar sviestu ietaukotā cepešpannā, pievieno alu;
Cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns uzmanīgi noņem diegs, ar kuru sasieti filejas rullīši.
* Gardos filejas rullīšus ar sieru un šķiņķi pasniedz kopā ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem.
Lai labi garšo!
Komentāri
Pievienot komentāru
Jaunumi
Jānis Blūms: neatbalstu diētas, ne arī vegānu uzturu. Jāēd sabalansēti, pārspīlēt nevajag
Vēl nebijis burziņš Centrāltirgū - jaunatvērtais Gastro Tirgus! Skaidrojam, cik kas maksā
Šī vietne izmanto sīkdatnes (cookies angļu val.), lai analizētu mūsu datplūsmu, uzlabotu satura kvalitāti, pielāgotu saturu lietotāju vajadzībām un optimizētu tās darbību. Sīkdatnes mūsu vietā un tikai atbilstoši norādītajiem mērķiem var pārvaldīt arī mūsu sadarbības partneri (trešās personas – datu apstrādātāji (operatori), piemēram, Google Analytics)
Sīkāk par sīkdatnēm un to dzēšanu lasi šeit
>
Komentāri