Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Cāļu filejas rullīši ar sieru un šķiņķi

Cāļu filejas rullīši ar sieru un šķiņķi

FOTO: Putnu fabrika Ķekava

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 6 gab. cāļu fileja
  • 1 gl milti
  • 6 šķēlītes Krievijas siers
  • 6 šķēlītes šķiņkis
  • ¼ gl gaišais alus
  • Sviests
  • Sāls
  • Pipari
  • Sinepes
  • Zaļās olīvas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

40 min.
  1. Cāļa fileju no abām pusēm apsmērē ar sinepēm. Uz katras filejas uzliek siera un šķiņķa šķēli, pievieno sagrieztas olīvas, sarullē un aptin ar diegu;
  2. Sagatavoto filejas rullīti apviļā miltos un liek ar sviestu ietaukotā cepešpannā, pievieno alu;
  3. Cep cepeškrāsnī 25 minūtes. Pēc izņemšanas no cepeškrāsns uzmanīgi noņem diegs, ar kuru sasieti filejas rullīši.
  4. * Gardos filejas rullīšus ar sieru un šķiņķi pasniedz kopā ar rīsiem, kartupeļiem vai dārzeņiem.
  5. Lai labi garšo!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Lavaša rulete ar karsti kūpinātu lasi kaloriju skaitītājiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas