Cepti cāļu spārniņi ķīniešu gaumē

5 1

Sastāvdaļas

  • 10 cāļu spārniņi
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 5 ēd. k. medus
  • 4 gab. ķiploka daiviņu
  • 3 ēd. k. tomātu kečupa
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Katlā sajauc sojas mērci, medu, tomātu kečupu un pievieno sasmalcinātu ķiploku.
  2. Uz nelielas uguns uzsilda masu, lai medus vienmērīgi izkūst.
  3. Tad pannā liek cāļu spārniņus, pārlej tos ar katlā sagatavoto marinādi un cep apmēram 20 - 25 min.
  4. Vienkārši un garšīgi!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni