Cepti cāļu spārniņi ķīniešu gaumē

Sastāvdaļas

  • 10 cāļu spārniņi
  • 3 ēd. k. sojas mērces
  • 5 ēd. k. medus
  • 4 gab. ķiploka daiviņu
  • 3 ēd. k. tomātu kečupa
  • Sāls

Pagatavošana

35 min.
  1. Katlā sajauc sojas mērci, medu, tomātu kečupu un pievieno sasmalcinātu ķiploku.
  2. Uz nelielas uguns uzsilda masu, lai medus vienmērīgi izkūst.
  3. Tad pannā liek cāļu spārniņus, pārlej tos ar katlā sagatavoto marinādi un cep apmēram 20 - 25 min.
  4. Vienkārši un garšīgi!
  5. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi