Kartupeļi ar maltās gaļas mērci

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 12 gab. kartupeļi
  • Sāls
  • 500 g maltā gaļa
  • 1 gab. ķiploka daiviņa
  • 300 g milti
  • 5 l ūdens

Pagatavošana

40 min.
  1. Satīra kartupeļus, uzliek vārīties, pēc tam liek cepties malto gaļu līdz gaiši brūnai krāsai;
  2. Kamēr cepas gaļa, liek miltos ķiploku, sāli, lej ūdeni un maisa, lai nebūtu ne šķidrs, ne biezs, un lej klāt maltajai gaļai;
  3. Maisa, kamēr gaļa ar mērci nav kopā. Kad kartupeļi izvārīti, ņem nost no uguns, liek uz šķīvja un mērci liek blakus kartupeļiem kotlešu veidā.
  4. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi