Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Šokolādes cepumu torte spāņu gaumē

2013. gada 27. novembris
Foto: Lelde Stībele
Pagatavošana
40 min
1. Izmērcē cepumus pienā.
2. Sajauc sviestu kopā ar šokolādes krēmu.
3. Cepumus saliek formā (cepešpannā vai uz paplātes) vienā rindā.
4. Uz cepumiem klāj sviesta/šokolādes krēma maisījumu un atkal liek nākamo cepumu kārtu, klāj sviesta/krēma maisījumu. Tā atkārto četras reizes.
5. Pēdējo cepumu kārto noklāj ar sviesta/krēma maisījumu un dekorē ar konfektēm M&M.
6. Kūku ieliek uz aptuveni 2 stundām ledusskapī un pēc tam ņem laukā un dala gabaliņos.
7. Labu apetīti!
Uz augšu