Spāņu paelja

Šo ēdienu spāņi pasniedz kā pamatēdienu.

Sastāvdaļas

  • ½ kg rīsi
  • ½ kg cūkgaļas karbonāde
  • Dažas ķiploka daiviņas
  • 4 gab. tomāti
  • 1 gab. sarkanā paprika
  • Garšvielas safrāns
  • 2 gab. citroni
  • Sāls

Pagatavošana

90 min.
  1. Sagriež cūkgaļas karbonādi, tomātus, sarkano papriku un ķiplokus mazos gabaliņos;
  2. Cep gaļu kopā ar ķiplokiem, tomātiem un sarkano papriku;
  3. Pievieno ūdeni (pārliecinieties, ka ūdens pietiks rīsiem, kurus pievienosiet vēlāk);
  4. Kad ūdens vārās, pievieno rīsus un nedaudz safrāna;
  5. Vāra, līdz rīsi ir gatavi;
  6. Pasniedz ar nelielu daudzumu citronu sulas, ko pārlej pār ēdienu.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Ivars Iks 2017. gada 4. februāris 15:01
Izskatās, ka receptes autors nekad nav bijis Spānijā un pat tuvumā nav paeljai stāvējis!!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi