Saldskābā mērce

Sastāvdaļas

  • 3 glāzes zivju buljona
  • 2 ēd.k. sviesta
  • 1 ½ ēd.k. miltu
  • ½glāzes rozīņu
  • ½ citrons
  • Cukurs
  • Sāls

Pagatavošana

1 min.
  1. Miltua apcep sviestā gaiši brūnus, atšķaida ar karstu zivju buljonu. Uz lēnas uguns vāra 30 min., tad izkāš, pieber cukuru, pielej citronu sulu. Uzvāra, pieliek rozīnes un pāris pālnu citrona šķēlīšu. Uzvāra un pasniedz pie ceptām zivīm.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi