Mimoza olas ar tunci

Šo ēdienu franči pasniedz kā uzkodas.

Recepte sākotnēji tika rakstīta priekš 40 personām jauniešu apmaiņas projekta ietvaros, taču receptē minēto sastāvdaļu daudzums ir priekš 5-7 cilvēkiem.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 10 gab. olas
  • 2 pac majonēze
  • 1 bundža tuncis
  • Garnējumam:
  • Mazie tomāti
  • Salātlapas
  • Svaigi pētersīļi
  • Melnās olīvas

Pagatavošana

60 min.
  1. Karstā ūdenī vāra olas 10 minūtes un pēc tam ieliek tās aukstā ūdenī atdzesēties;
  2. Noloba čaumalas un olas gareniski pārgriež;
  3. Izņem dzeltenumu un pusi no tiem sajauc ar majonēzi un tunci;
  4. Sajauc ar sāli un pipariem;
  5. Pilda olas baltumus ar maisījumu un apkaisa ar pārējo dzeltenumu;
  6. Garnē ar tomātiem, pētersīļiem un olīvām.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Uzkodas