Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Uzkodas Mimoza olas ar tunci

Mimoza olas ar tunci

FOTO: Lelde Stībele

Šo ēdienu franči pasniedz kā uzkodas.

Recepte sākotnēji tika rakstīta priekš 40 personām jauniešu apmaiņas projekta ietvaros, taču receptē minēto sastāvdaļu daudzums ir priekš 5-7 cilvēkiem.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

6
porcijas
  • 10 gab. olas
  • 2 pac majonēze
  • 1 bundža tuncis
  • Garnējumam:
  • Mazie tomāti
  • Salātlapas
  • Svaigi pētersīļi
  • Melnās olīvas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Karstā ūdenī vāra olas 10 minūtes un pēc tam ieliek tās aukstā ūdenī atdzesēties;
  2. Noloba čaumalas un olas gareniski pārgriež;
  3. Izņem dzeltenumu un pusi no tiem sajauc ar majonēzi un tunci;
  4. Sajauc ar sāli un pipariem;
  5. Pilda olas baltumus ar maisījumu un apkaisa ar pārējo dzeltenumu;
  6. Garnē ar tomātiem, pētersīļiem un olīvām.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Dzelteno šķelto zirņu biezputra

Dzelteno šķelto zirņu biezputra

Uzkodas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas