Mimoza olas ar tunci

Šo ēdienu franči pasniedz kā uzkodas.

Recepte sākotnēji tika rakstīta priekš 40 personām jauniešu apmaiņas projekta ietvaros, taču receptē minēto sastāvdaļu daudzums ir priekš 5-7 cilvēkiem.

Sastāvdaļas

6 porcijas
  • 10 gab. olas
  • 2 pac majonēze
  • 1 bundža tuncis
  • Garnējumam:
  • Mazie tomāti
  • Salātlapas
  • Svaigi pētersīļi
  • Melnās olīvas

Pagatavošana

60 min.
  1. Karstā ūdenī vāra olas 10 minūtes un pēc tam ieliek tās aukstā ūdenī atdzesēties;
  2. Noloba čaumalas un olas gareniski pārgriež;
  3. Izņem dzeltenumu un pusi no tiem sajauc ar majonēzi un tunci;
  4. Sajauc ar sāli un pipariem;
  5. Pilda olas baltumus ar maisījumu un apkaisa ar pārējo dzeltenumu;
  6. Garnē ar tomātiem, pētersīļiem un olīvām.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi