Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Zemesriekstu sviesta īriss

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 230 g nesālīts sviests
  • 230 g zemesriekstu svests
  • 1 tēj. k. vaniļļas ekstrakts
  • 450 g pūdercukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

140 min.
  1. Samaisa sviestu un zemesriekstu sviestu palielā bļodā, ko drīkst likt mikrovoļņu krasnī, un apklāj to ar pārtikas plēvi;
  2. Bļodu silda mikroviļņu krāsnī 2 minūtes augstā tempratūrā. Tad samaisa un vēlreiz silda 2 minūtes augsta temperatūrā. (bļodu no mikroviļņu krāsns ārā jāņem uzmanīgi, jo bļoda būs ļoti,ļoti karsta.);
  3. Maisījumam pievieno vaniļļas ekstraktu un pūdercukuru un samaisa ar koka karoti. Masa ar laiku sāks palikt grūtak samaisāma un zaudēs savu spīdumu;
  4. Izklāj masu ar sviestu iesmeretā pannā/platē (apm. 20x20cm), kurā ieklāts cepamais papīrs. Pārklaj virsmu ar cepamo papīru un ievieto ledusskapī uz apmēram divām stundām;
  5. Atdzisušo masu sagriež apmēram 2x2 cm lielos gabaliņos, kurus varat uzglabāt gaisa necaurladīgā traukā apmēram nedēļu.
  6. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Gaileņu mērce ar saldo krējumu

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 4. jūlijs 09:05 4.07 09:05
Produkti, kas ir neveselīgi un rada atkarību (2)
Tie nav tikai saldumi

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas