Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Komentāri
11
Jaunākie Vecākie
l
lasma
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
vai nav kada bilde
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
iveta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ka laij cep pa kartiņām ? Vai vajag papīru likt apakš kūkai? Vai var cept uz pannas
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
e
edgars
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
loti garda kuka
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
G
Guna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Mīkla tiešām nav rullējama. Es liku pa 2 karotēm apaļajā formā (diametrs 24 cm). Man sanāca 5 kārtas.
Taču Tā pati Ina - laba versija par dalīšanu 2 daļās un tad pārgriezt ;)
Vienīgi - lai dabūtu mīklu brūnāku - es kad kausējot medu pievieno sodu - pavāriju ilgāk - pabrūnināju masu, lai kūka nav tik bāla :)
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
T
Tā pati INA
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Cepu šo kūku vēlreiz.Mīkla sanāk tādas konsistences,ka neapņēmos to sadalīt 10 ,,gabaliņos,,un izspaidīt plānu---mīkla ir lipīga un mīksta.Tortes formā cepot,sadaliju mīklu divās daļās,cepu 20 min,katru biskvītu sagriezu horizontali.Mana medus kūkas īstā garša rodas no pildījuma : skābais krējums un vārītais iebiezinātais piens .
Tiešām GARDĀ UN ĀTRĀ MEDUS KŪKA- paldies autorei.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
v
vixs
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
uz dzimšanas dienu taisiju nepārāk lielu bet pašai gandrīzs nepietika
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
I
Iluta
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
gardi mēli var norīt
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
R
Rita
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ina! Kas liek visu mīkļu vienā reizē !? Mīkla, ja cep apaļajā formā, ir jāsadala vismaz 10 gabaliņos un tad katru pa vienam liek uz plāts izspaida (sanāk ļoti plāna kārtiņa) un cep apt. 3 min. Jo plānākas un vairākas kārtiņas sacepsi, jo kūka būs sulīgāka un gardāka. Kūku atstāj uz nakti sasūkties. mmmm
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
l
liva
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
cik bizkvīti sanaak ?
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
E
Elīna
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
Ļoti garda kūka. Vislabākais pildījums ir skābais krējums ar cukuru!
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties
i
ina
Ziņot
×
Paldies. Ziņojums nosūtīts.
Izvēlieties ziņošanas iemeslu
tiešām ātri pagatavojama.Visu mīklu uzliku uz vienas cepešpannas-tā izcepoties ļoti uzcēlās-ap 2cm.Vajadzēja sagriezt horizontāli uz pusēm .Vēl vajadzēja ļoti samitrināt katru kārtu,lai sanāktu mitrāka kūka.Taču ļoti laba,viegli pagatavojama,liela.
Vērtējums
Atbildēt

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Esam par drosmīgiem komentētājiem, tāpēc, lūdzu, autorizējies.

Pievienot komentāru Pierakstīties

Konditoreja un maize

Jaunākās receptes