Gardā un ātrā medus kūka

Sastāvdaļas

  • 3 vai vairāk ēd. k. medus
  • 100 g sveists
  • 3 gab. olas
  • 1 gl cukurs
  • 2 gl milti
  • 1 tēj.k. soda

Pagatavošana

65 min.
  1. Izkausē medu, pievieno sodu un sviestu, visu samaisa;
  2. Olas kopā ar cukuru sakuļ ar mikseri un pievieno miltus;
  3. Mīklu sadala 3 daļās. Cep ietaukotā veidnē pa daļām. Katru daļu cep 15 minūtes vai pat mazāk 170° karstumā;
  4. Kad daļas izceptas, pilda ar pildījumu pēc savas izvēlas. Uzglabā ledusskapī.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

lasma 2016. gada 9. janvāris 12:33
vai nav kada bilde
iveta 2015. gada 2. maijs 13:43
Ka laij cep pa kartiņām ? Vai vajag papīru likt apakš kūkai? Vai var cept uz pannas
edgars 2015. gada 28. aprīlis 18:47
loti garda kuka

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi