Sākums > Receptes > Uzkodas

Gaļas uzkoda, siera, maltās gaļas rulete

2013. gada 17. novembris
Foto: Sandra Dille
Pagatavošana
60 min
1. Sarīvētam sieram pievieno 5 sakultas olas un majonēzi.
Foto: Sandra Dille
2. Visu kārtīgi samaisa.
Foto: Sandra Dille
3. Paplātē ieklāj cepampapīru un izsmērē ar eļļu. Lej virsū siera masu.
Foto: Sandra Dille
4. Cep 5 min. 200 grādos, tad 10 min. 150 grādos.
5. Izņem no cepeškrāsns un nedaudz atdzesē.
Foto: Sandra Dille
6. Sajauc jēlu malto gaļu ar 1 olu, sīpolu, ķiploku un garšvielām.
7. Gaļu vienmērīgā slānī izlīdzina uz izceptās siera kārtas.
Foto: Sandra Dille
8. No vienas malas sarullē.
Foto: Sandra Dille
9. Liek cepties 40 min. 180 - 200 grādos.
Foto: Sandra Dille
10. Atdzesē un sagriež.
11. Labu apetīti!
Foto: Sandra Dille
Uz augšu