Sākums > Receptes > Konditoreja un maize

Kārtainie cepumi "flamingo"

2013. gada 15. novembris
Foto: Česlavs, Volkovs
Pagatavošana
60 min
1. Sviestu saputo ar cukuru un garšvielām, pa vienam iemaisa olu dzeltenumus.
2. Iesijā miltus.
3. Viegli un ātri samīca mīklu, un ieliek ledusskapī uz 1 stundu. Izveltnē puscentimetra biezumā, liek uz cepamā papīra. Apzieš ar ievārījumu.
4. Olu baltumus saputo, pamazām pievienojot cukuru.
5. Pieliek kartupeļu cieti, riekstus.
6. Masu pārklāj ievārījumam.
7. Cep mērenā karstumā (180 c*) apmēram 20 minūtes.
8. Kāmēr vel silta ar veidnītēm izspiež cepumus.
9. Atdzisušus apspiež ar šokolādes glazūru, ko pagatavo, ūdens peldē izkausējot tumšo šokolādi un pievienojotmazlietiņ augu eļļas
10. Lai labi garšo... :)
Uz augšu