Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu pankūkas - viegli pagatavojamas

Kartupeļu pankūkas - viegli pagatavojamas

FOTO: Depositphotos

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 variantam:
  • 250 g kartupeļu
  • 50 g piena
  • 15 g kviešu miltu
  • Sāls
  • 25 g tauku (cepšanai)
  • 2 variants:
  • 200 g kartupeļu
  • 50 g vārītu kartupeļu
  • 25 g piena
  • 15 g kviešu miltu
  • 1 /2 olas
  • Sāls
  • 25 g tauku (cepšanai)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. 1 variants:
  2. Kartupeļus nomizo, noskalo un uz smalkās sakņu rīves sarīvē. Sarīvētiem kartupeļiem nospiež sulu, pārlej verdošu pienu(masa kļūst gaišāka, un zūd īpatnējā zaļo kartupeļu garša) un izmaisa.
  3. Pēc tam pieliek sāli, kartupeļu cieti, kas rodas, nospiesto sulu nostādinot, kviešu miltus un samaisa.
  4. Masu ar karoti liek uz pannas sakarsētos taukos, izlīdzina un cep no abām pusēm brūnu.
  5. 2 variants:
  6. Kartupeļus sarīvē, nospiež sulu, pārlej verdošu pienu un samaisa. Tad pievieno vārītus, saspaidītus vai gaļasmašīnā samaltus kartupeļus, nostādināto cieti, olu, kviešu miltus, sāli un sastrādā.
  7. Masu ar karoti liek uz pannas sakarsētos taukos un cep.
  8. Kartupeļu pankūkas pasniedz karstas, tikko ceptas, ar brūkleņu ievārījumu vai skābo krējumu, izkarsētu sviestu.
  9. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Zefīra kārtojums ar zemenēm un putukrējumu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ
| 7. jūlijs 11:48 7.07 11:48
Kabaču sezonas starts - gatavojam vienkārši (1)
10 receptes

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas