Citādā pica

Sastāvdaļas

  • 100 g milti
  • Šķipsna cepamā pulvera
  • Viena ēd. k. itāļu garšvielu maisījuma
  • Šķipsna sāls
  • 180 ml piena
  • 1 viegli sakulta ola
  • 120 g sagriesta mocarellas siera
  • 25 g Čedaras siera
  • Paprika
  • Tomāti
  • Kečups

Pagatavošana

45 min.
  1. Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Kēksiņu formas ieziež ar eļļu.
  2. Lielā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri, itāļu garšvielas un sāli.
  3. Lēnām iemaisa pienu, olu, abus siera veidus, bet papriku un tomātus pievieno pēc saviem ieskatiem.
  4. Atstāj uz 10 min ievilkties. Visu vēl kārtīgi samaisa un liek iekšā formiņās.
  5. Cep apmēram 20 min, līdz picas kēksiņi ir zeltaini.
  6. Lai labi garšo!!!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi