Sastāvdaļas
- 100 g milti
- Šķipsna cepamā pulvera
- Viena ēd. k. itāļu garšvielu maisījuma
- Šķipsna sāls
- 180 ml piena
- 1 viegli sakulta ola
- 120 g sagriesta mocarellas siera
- 25 g Čedaras siera
- Paprika
- Tomāti
- Kečups
- Uzsilda cepeškrāsni līdz 190 grādiem. Kēksiņu formas ieziež ar eļļu.
- Lielā bļodā samaisa miltus, cepamo pulveri, itāļu garšvielas un sāli.
- Lēnām iemaisa pienu, olu, abus siera veidus, bet papriku un tomātus pievieno pēc saviem ieskatiem.
- Atstāj uz 10 min ievilkties. Visu vēl kārtīgi samaisa un liek iekšā formiņās.
- Cep apmēram 20 min, līdz picas kēksiņi ir zeltaini.
- Lai labi garšo!!!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Pievienot komentāru
Uzkodas
Recepšu izlases

Auzu pārslas rīta cēlienam: 6 receptes iedvesmai

Pie tējas vai piena glāzes: garšīgu cepumiņu izlase

Ko gatavosim šonedēļ? Plānojam maltītes!

Daudzveidīgām brokastīm: receptes ar vārītām olām
Sezonālās receptes
Jaunumi
Jaunākās receptes
Nedēļas skatītākās receptes
-
Gaisīgais buberts ar dzērveņu ķīseli
2874 skatījumi -
Mammas kotletes
2407 skatījumi -
Labākā soļanka
2208 skatījumi -
Pildītie cannelloni ar malto gaļu
2081 skatījumi -
Cūkgaļas gabaliņi krāsnī no Skaidrā
2035 skatījumi -
Cūkgaļas cepetis sīpolu - sinepju marinādē
1915 skatījumi -
Tradicionāla siļķe kažokā
1859 skatījumi -
Dārzeņi Klintsona ģimenes gaumē
1694 skatījumi
Komentāri