Indiāņu - kefīra vai jogurta kūka

Sastāvdaļas

  • 1 gl. kefīra/jogurta
  • 1 gl. milti
  • 1 gl. cukura
  • 1 gl. mannas
  • Pusglāze eļļas
  • Šķipsniņa sāls
  • 1 tējkarote cepamā pulvera
  • Virsū kanēlis vai vaniļas cukuru
  • 3 gab. āboli

Pagatavošana

40 min.
  1. Cept 40 min.
  2. Sākumā visu salikt bļodā kefīru/jogurtu, 1gl. miltu,1 gl. cukura, 1gl.mannas, sāls. Pusglāze eļļas un 1 tējkarote cepamā pulvera.
  3. Visu rūpīgi samasīt un pievienot mazus sagrieztus ābolīšus un atkal visu rūpīgi samaisīt.
  4. Tad ieslēgt cepeškrāsni uz 180-190 grādiem.
  5. Pēc tam cepamajā traukā ielikt kūkas masu un likt cepties 40 minūtes.
  6. Lai labi garšo!

Komentāri

Agnija 2016. gada 18. februāris 12:11
Ļoti garšoja. Cepusi esmu jau vairākkārt, izmantojot bezpiedevu jogurtu. Visi, kas ir pagaršojuši, taujā pēc receptes.
Āliksa 2013. gada 19. novembris 19:33
Vienkārša un garšīga kūka. Nu drīzāk plācenis. Eļļās vietā liku sviestu.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi