Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kaneloni ar mežacūkas gaļu un baziliku

Kaneloni ar mežacūkas gaļu un baziliku

FOTO: Baltic Wild

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 12 caneloni - makaronu trubiņas
  • 150 mīkstais saldkrējuma siera
  • 300 g biezpiena ar samazinātu tauku saturu
  • 30 g turku zirņu
  • 1 Baltic Wild Medījums
  • 250 g gaļas konservu „Mežacūka”
  • 30 g bazilika
  • Smaržīgie pipari
  • 150 g saldā krējuma
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Samaisa pusi biezpiena, tad pievieno mežacūkas gaļu, piparus un sasmalcinātu baziliku ar nazi, un kārtīgi sajauc to visu kopā.
    Samaisa pusi biezpiena, tad pievieno mežacūkas gaļu, piparus...

    FOTO: Baltic Wild

  2. Piepilda kaneloni ar šo gaļas masu.
  3. Saputo saldo krējumu ar atlikušo biezpienu, pievienojot sāli un piparus. Visu izvieto traukā un pārlej ar saldā krējuma masu. Sarīvē sieru. Pēc tam pārkaisa sarīvēto sieru un ievieto trauku cepeškrāsnī uz 15- 20 min 180 grādu karstumā.

    Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Žāvētu augļu ķīselis ar pienu

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas