Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Ābolkūka negaidītiem ciemiņiem

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olas
  • 1 glaze cukurs
  • Tēj.k vaniļas cukurs
  • 1 glāze milti
  • 500 g āboli (4āboli)
  • 1 tēj.k cepamā pulvera
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Lielā bļodā sakuļ olas ar cukuru, pievieno miltus, cepamo pulveri, vanelīna cukuru un pusīti tēj.k kanēli (kanēli, ja negrib var nelikt) visu sajuc viendabīga masā..
  2. Nomizo ābolus, iztīra sēklotni un sagriež mazos gabaliņos, pievieno klāt mīklai. Ieziež cepamo trauku ar sviestu vai eļļu un ielej cepamajā traukā mīklu.
  3. Kūku cep 180'C, apmēram 40-50 min. Gatavību pārbauda ar koka irbulīti, iedurot to kūkas viducītī vai maliņā. Irbulītim jābut sausam.
  4. (es kad cepamtrauku iesmereju ar taukvielām, mazliet apakšā iekaisu manna, un tad lieku mīklu iekšā.)
  5. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Rabarberu - zemeņu plātsmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas