Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Lazanja ar brieža gaļu

Lazanja ar brieža gaļu

FOTO: Baltic Wild

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 gab. Baltic Wild Medījumu gaļas konservu „Briedis”, 250 g
  • 150 g saldā krējuma
  • 800 g gaileņu
  • 10 lazanjas plāksnītes
  • 200 g siera
  • Timiāns
  • Pipari
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež lociņus un gailenes, bet ne pārāk smalki. Apcep sviestā.
    Sagriež lociņus un gailenes, bet ne pārāk smalki.  Apcep svi...

    FOTO: Baltic Wild

  2. Pievieno brieža gaļu (1 gab.). Visu samaisa un turpina cept. Pievieno klāt saldo krējumu.
  3. Maisījumu liek cepamtraukā, pa virsu klāj lazanjas plāksnītes, tad kārtā gaļu un pēc tam sieru. Atkārtoti liek lazanjas plāksnes. Virsējo kārtu nobeidz ar sieru un timiānu.
  4. Ievieto trauku cepeškrāsnī 220 grādu karstumā uz 15- 20 min.
  5. * Ja nevēlaties izmantot lazanjas plāksnes, tad variet izmantot cukini, sagriežot tos plānās šķēlītēs. Vajadzētu sanākt plānai kārtiņai no cukini, izkārtojot tāpat kā lazanjas plāksnes.
  6. Receptes tapušas sadarbībā ar ēdienu ekspertu Žeņu Gavrilovu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Skābu kāpostu zupa ar vārītiem kartupeļiem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas