Lazanja ar brieža gaļu

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 2 gab. Baltic Wild Medījumu gaļas konservu „Briedis”, 250 g
  • 150 g saldā krējuma
  • 800 g gaileņu
  • 10 lazanjas plāksnītes
  • 200 g siera
  • Timiāns
  • Pipari

Pagatavošana

50 min.
  1. Sagriež lociņus un gailenes, bet ne pārāk smalki. Apcep sviestā.
    Sagriež lociņus un gailenes, bet ne pārāk smalki.  Apcep svi...
  2. Pievieno brieža gaļu (1 gab.). Visu samaisa un turpina cept. Pievieno klāt saldo krējumu.
  3. Maisījumu liek cepamtraukā, pa virsu klāj lazanjas plāksnītes, tad kārtā gaļu un pēc tam sieru. Atkārtoti liek lazanjas plāksnes. Virsējo kārtu nobeidz ar sieru un timiānu.
  4. Ievieto trauku cepeškrāsnī 220 grādu karstumā uz 15- 20 min.
  5. * Ja nevēlaties izmantot lazanjas plāksnes, tad variet izmantot cukini, sagriežot tos plānās šķēlītēs. Vajadzētu sanākt plānai kārtiņai no cukini, izkārtojot tāpat kā lazanjas plāksnes.
  6. Receptes tapušas sadarbībā ar ēdienu ekspertu Žeņu Gavrilovu.
  7. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni