Sautēta cūkgaļa ar fenheli

Sastāvdaļas

  • 0.7 -1 kg cūkgaļa
  • 1 paliels fenhelis
  • 3 lieli burkāni
  • 1 liels sīpols
  • Ķiploks
  • Olīveļla
  • Sāls
  • Pipari un/vai citas garšvielas

Pagatavošana

60 min.
  1. Receptes "odziņa" ir fenhelis, kas iet labi kopā ar cūkgaļu - nejauši atklāju. :)
  2. Cūkgaļu sagriež gulaša veida gabalos, apcep lielā pannā. Tad uz tās pašas pannas vai tadžinā sautē, pievienojot ūdeni, sāli un garšvielas. Man ļoti garšo ar Himalaju rozā sāli un Gemo spice Tandori masala garšvielu. Ja sautē tadžinā, tad garšvielas un sāli iemaisa ūdenī un uzlej gaļai pirms sautēšanas.
  3. Burkānus sagriež standziņās vai resnās ripās, fenheli, sīpolu, ķiplokus sagriež vidēji smalkos gabalos, apcep pannā.
  4. Kad gaļa jau gandrīz mīksta (apt. pēc 30-40 min), pievieno dārzeņus, apmaisa, visu sutina, kamēr gatavs - jāgaršo, vai gaļa pietiekami mīksta.
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Santa 2015. gada 31. jūlijs 19:51
Tieshaam garshiigi!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi