Zoss maisā

2013. gada 27. septembris
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
210 min
1. Apcepam zosu stilbiņus ar sāli, pipariem, sīpoliem, ķiplokiem, miltiem sviestā uz pannas.
2. Pīlē liekam:
3. sagrieztus burkānus, tomātu mērci vai tomātu pastu, nedaudz brūnā etiķa, koriandra sēklas
4. Pievienojam arī raudeni, timiānu, lauru lapas, pēctam jāizņem un sablenderētu rozmarīnu.
5. Uzlej buljonu ~2 l vai ūdeni, tikai ne kubiņus! Uz plīts bez vāka ļaut ūdenim reducēties kamēr parādās brūna garšīga mērce.
6. Tas aizņem apmēram 2 stundas.
7. Pats svarīgākais - pīles iekšējam pildījumam jāpievieno 3 apelsīnu sula un cukurs, vai medus.
8. Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem.
9. Labu apetīti!
Uz augšu