Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 zosu stilbiņi
  • Smaržīgie pipari
  • Sāls
  • Koriandra sēklas
  • Ķiploki
  • Sīpols
  • Sviests vai olīveļļa
  • Buljons vai ūdens
  • Milti
  • Burkāni
  • Tomātu mērce
  • Brūns etiķis (ābolu, vīna)
  • Raudene
  • Timiāns
  • Rozmarīns
  • Lauru lapa
  • 3 apelsīni
  • Medus vai cukurs
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

210 min.
  1. Apcepam zosu stilbiņus ar sāli, pipariem, sīpoliem, ķiplokiem, miltiem sviestā uz pannas.
  2. Pīlē liekam:
  3. sagrieztus burkānus, tomātu mērci vai tomātu pastu, nedaudz brūnā etiķa, koriandra sēklas
  4. Pievienojam arī raudeni, timiānu, lauru lapas, pēctam jāizņem un sablenderētu rozmarīnu.
  5. Uzlej buljonu ~2 l vai ūdeni, tikai ne kubiņus! Uz plīts bez vāka ļaut ūdenim reducēties kamēr parādās brūna garšīga mērce.
  6. Tas aizņem apmēram 2 stundas.
  7. Pats svarīgākais - pīles iekšējam pildījumam jāpievieno 3 apelsīnu sula un cukurs, vai medus.
  8. Viens no maniem mīļākajiem ēdieniem.
  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Lētās kotletes ar "ķieģelīti" un sīpoliem

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas