Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Eksotiskās vistu krūtiņas

2005. gada 10. maijs
Foto: Inga Artemjeva
Pagatavošana
1 min
1. Uzvāra glāzi ūdens kopā ar krustnagliņām, timiānu, ķiplokiem, pūdercukuru, lokiem un atdzesē. Pēc garšas pieliek sāli, piparus , pievieno citronu sulu. No rīta šajā marinādē ieliek vistas krūtiņas. Pusdienām vai vakariņām atliek gaļu tikai nosusināt un apcept eļļā, beigās vēl pielej 4ēd.k. marinādes šķidruma un pasutina. Citā pannā nomizotus, gareniski pārgrieztus banānus apcep sviestā gaiši dzeltenus, pārkaisa ar sarkanajiem pipariem. Vistas krūtiņu un banānus pasniedz kopā ar rīsiem. Rotā ar apelsīna daiviņām.
Uz augšu