Philadelphia torte tiramisu

Sastāvdaļas

  • 200 g sausā biskvīta
  • 1 /2 aukstas kafijas Jacobs Krönung
  • 100 g šokolādes Milka Alpenmilch
  • 600 g saldkrējuma Philadelphia
  • 300 g jogurta
  • 3 ēdamkarotes citronu sulas
  • 75 g cukura
  • 6 plāksnītes želatīna
  • 3 ēdamkarotes kakao pulvera Kaba

Pagatavošana

30 min.
  1. Uz tortes plāts jānovieto apaļa tortes forma. Sausais biskvīts uz īsu brīdi jāiemērc aukstajā kafijā un blīvi jāizklāj tortes pamatnes formā.
  2. Milka šokolāde jāsarīvē skaidiņās un puse no tām vienmērīgi jāsadala uz tortes pamatnes.
  3. Philadelphia, jogurts un citronu sula jāsamaisa ar elektrisko rokas mikseri.
  4. Želatīns uz neilgu laiku jāiemērc aukstā ūdenī un jāizspiež. Pēc tam jāsasilda kopā ar 150 ml ūdens un cukuru, līdz želatīns ir izšķīdis. Pakāpeniski jāiemaisa Philadelphia krēmā. Krēms jāiepilda apaļajā tortes formā. Tortei jāļauj vismaz 3 stundas atdzist.
  5. Pirms pasniegšanas uzmanīgi jānoņem apaļā forma. Torte jāapkaisa ar kakao pulveri Kaba un jāizdekorē ar atlikušajām šokolādes skaidiņām.
  6. Viens gabaliņš satur: apm. 974 kJ / 226 kcal, olbaltumvielas 5 g, taukus 13 g, ogļhidrātus 22 g
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Diana 2013. gada 10. septembris 22:14
kur jāliek kafija?

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi