Sākums > Receptes > Zupas

Vistas zupa ar kariju

2013. gada 16. augusts
Foto: Putnu fabrika Ķekava
Pagatavošana
20 min
1. Sīpolus un ķiplokus smalki sagriež, papriku notīra un sagriež pusotra centimetra lielos kvadrātiņos.
2. Katlā ielej eļļu un uzkarsē, ieber sīpolus, ķiplokus un papriku, cep piecas minūtes, līdz dārzeņi mīksti.
3. Vistas gaļu sagriež 2 cm lielos gabaliņos un kopā ar rīvēto ingveru sakni un kariju liek katlā un maisot cep vēl divas minūtes.
4. Ābolu notīra un sagriež mazos gabaliņos.
5. Katlā ielej vistas buljonu, pievieno ābolus, konservētos tomātus, ābolus un vāra 20 minūtes.
6. Pieber makaronus un vāra vēl trīs minūtes.
7. Pasniedz ar skābu krējumu.
8. Labu apetīti!
Uz augšu