Ķiršu saldais

Sastāvdaļas

  • 1 l piens
  • 4 ē/k cukura
  • 3 ē/k kartupeļu cietes
  • 1 /2 t/k vanilīna cukurs
  • 400 g ķiršu
  • 800 ml ūdens
  • 120 g cukurs
  • 24 g kartpeļu ciete

Pagatavošana

50 min.
  1. Pienu ielej katliņā (apmēram glāzi piena atstāj, kur iejaukt kartupeļu cieti), pievieno cukuru, vanilīna cukuru un uzvāra.
  2. Kartupeļu cieti sajauc ar auksto pienu un maisot ielej vārošajā pienā.
  3. Uzvāra un atdzesē.
  4. Pasniedz ar ogu mērci.
  5. Mērci es pagatavoju no ķiršiem, bet der jebkādas citas ogas.
  6. Ķiršus liek katliņā, pārlej ar ūdeni, uzvāra, pievieno cukuru, pievieno kartupeļu cieti, atdzesē, gatavs! :)
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi