Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Zivs fileja burkānu saldskābā mērcē

2013. gada 23. jūlijs
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
25 min
1. Milti uz šķīvja, ola sakulta uz šķīvja.
2. Ņemam fileju vārtam miltos un mērcējam olā.
3. Liekam uz pannas cepties tā visas filejas šķēles.
4. Sāls, pipari pievienojas pēc vajadzības.
5. Kad fileja ir sacepta noliekam to maliņā.
6. Cepam visas sastāvdaļas pēc saviem ieskatiem un vajadzībām (brūnāks, jēlāks u.t.t.)
7. Sākam cept uz pannas rīvētus burkānus....
8. Pievienojam sagriestus sīplolus...
9. Pievienojam sagriestus ķiplokus...
10. Pievienojam krējumu...
11. Pievienojam tomātu pastas tūbiņas saturu....
12. Pievienojam burciņas saturu....
13. Maisam, cepam un brīnamies cik skaisti sanāk un smarža burvīga.
14. Jau pannā ir gatava burkānu mērce, fileja jau gaida.
15. Liekam fileju cepeškrāsns pannā un uzliekam virū skaisto cepto masu.
16. Tad fileju ar lāpstiņu paņemam un apgriežam otrādi, lai mērce apmņem visu fileju.
17. Nolīdzinam virsmu un liekam cepties cepeškrāsnī 20 min. uz 175 grādi.
18. Es nezinu kā garšos. Pirmo reizi ko tādu taisu.
19. Labu apetīti!
Uz augšu