Paprika ar tomātu mērci

Sastāvdaļas

  • 3 kg paprikas
  • ½glāze etiķa
  • ½glāze cukura
  • ½glāze eļļas
  • 1 ēd.k. sāls
  • 500 g tomātu ketčupa

Pagatavošana

1 min.
  1. Papriku sagriež, visu saliek katlā izņemot etiķi, vāra 20 min., tad pielej etiķi un vēl vāra 2-3 min. Liek burciņās un metāla vāku virsū.

Komentāri

Sandra 2012. gada 19. oktobris 18:33
Var nedaudz pievienot ūdeni, bet tad pavisam nedaudz, lai nav tik šķidra "masa". Pati nelēju klāt ūdeni un sanāca ideāli
Inga 2009. gada 15. oktobris 20:17
vārisanai udeni nedaudz vajag?
Daiga 2009. gada 15. septembris 03:56
SSo gardumu taisu jau kuro gadu-vienmeer sanaak ideaali garssiigi.

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konservējumi


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi