Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Skudru pūznis ar rumu

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 pac. margarīna
  • 3 olas
  • 1 tējk. sāls
  • 1 tējk. sodas
  • 1 kg miltu
  • Krēms
  • 2 olas
  • 2 glāzes cukura
  • 1 ēd.k. miltu
  • Van.cukurs
  • 1 glāze piena
  • 300 g sviests
  • Rums mazliet
  • Rieksti
  • Marmelāde
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Margarīnu saputo ar olām, pievieno sāli, sodu un miltus. Samīca pacietu mīklu, to izmaļ caur gaļas mašīnu, noraušot ik pa mirklim, lai drupatiņas izklīst pa pannu, pēc tam tās apcep zeltaini brūnas. Tad visu saber lielā traukā.
  2. Krēms, olas saputo ar cukuru, pieliek miltus, van.cukuru un pienu, maisot karsē, kamēr krēms sabiezē.Atdzisušam pievieno sviestu, mazliet rumu un sajauc ar atdzisušajām drupatām. Klāt liek sasmalcinātus riekstus un sagrieztu marmelādi.
  3. Masa pāris stundas jāatstāj, lai sabriest, tad izveido formu un pārlej ar šokolādi.
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Gaileņu mērce ar jaunajiem kartupeļiem un gurķu šķēlītēm fiksajā marinādē

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas