Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Konditoreja un maize Deserts - karstais Ievas paradīzes ābols

Deserts - karstais Ievas paradīzes ābols

FOTO: Depositphotos

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 lieli āboli
  • 2 ēd. k. medus
  • 2 ēd. k. konjaka
  • 2 ēd. k. rozīņu
  • 2 ēd .k. sakapātu riekstu
  • 1 /2 tējk. kanēļa
  • 1 /2 citrona sula
  • 1 /2 apelsīna sula
  • No apelsīna norīvēta miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

30 min.
  1. Āboliem nogriež cepurīti un izdobj vidu.
  2. Medu, rozīnes sasilda ūdens peldē, pārlej konjaku, samaisa un pilda ābolos.
  3. Pārkaisa ar kanēli un riekstiem, apsmidzina ar citronu un apelsīnu sulu.
  4. Sagatavotos ābolus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10-15min. Karstiem pārkaisa sarīvētu apelsīna miziņu un pasniedz saldajā ēdienā.
  5. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Saldā šokolādes desa jeb "Saldā brunete"

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas