-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Deserts - karstais Ievas paradīzes ābols
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
2 lieli āboli
-
2 ēd. k. medus
-
2 ēd. k. konjaka
-
2 ēd. k. rozīņu
-
2 ēd .k. sakapātu riekstu
-
1 /2 tējk. kanēļa
-
1 /2 citrona sula
-
1 /2 apelsīna sula
-
No apelsīna norīvēta miziņa
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
30 min.
-
Āboliem nogriež cepurīti un izdobj vidu.
-
Medu, rozīnes sasilda ūdens peldē, pārlej konjaku, samaisa un pilda ābolos.
-
Pārkaisa ar kanēli un riekstiem, apsmidzina ar citronu un apelsīnu sulu.
-
Sagatavotos ābolus liek sakarsētā cepeškrāsnī un cep 10-15min. Karstiem pārkaisa sarīvētu apelsīna miziņu un pasniedz saldajā ēdienā.
-
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs