-
Sākums
-
>
Receptes
-
>
Konditoreja un maize
-
>
Zemeņu mafini
Ja nav pieejamas svaigas zemenes, tad var izmantot saldētas un atlaidinātas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas
-->
Sastāvdaļas
-
150 g miltu
-
1 tējk. (nepilna) cepamā pulvera
-
2 ēd. k. brūnā cukura
-
1 neliels banāns
-
1 ēd. k. citrona sulas
-
40 g sviesta
-
50 ml piena
-
1 maza ola
-
100 g zemeņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Pagatavošana
45 min.
-
Miltus sajauc ar cepamo pulveri un cukuru.
-
Atsevišķi sajauc izkausētu sviestu, olu un pienu, pievieno un iemaisa miltus.
-
Iemaisa arī citrona sulu, samiksētu banānu, iecilā zemenes, lielākas pārgriež uz pusēm.
-
Masu liek mafinu veidnītēs ievietotos papīra groziņos, cep 25 - 30 minūtes 170 - 180 grādu temperatūrā.
Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs