Zemeņu mafini

Zemeņu mafini
Foto: Depositphotos.com
Ja nav pieejamas svaigas zemenes, tad var izmantot saldētas un atlaidinātas.

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 1 tējk. (nepilna) cepamā pulvera
  • 2 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 neliels banāns
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 40 g sviesta
  • 50 ml piena
  • 1 maza ola
  • 100 g zemeņu

Pagatavošana

45 min.
  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un cukuru.
  2. Atsevišķi sajauc izkausētu sviestu, olu un pienu, pievieno un iemaisa miltus.
  3. Iemaisa arī citrona sulu, samiksētu banānu, iecilā zemenes, lielākas pārgriež uz pusēm.
  4. Masu liek mafinu veidnītēs ievietotos papīra groziņos, cep 25 - 30 minūtes 170 - 180 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Masu liek mafinu veidnītēs ievietotos papīra groziņos, cep 2...
    Foto: Depositphotos.com
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize



Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes



Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi