Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zemeņu mafini

FOTO: Depositphotos.com

Ja nav pieejamas svaigas zemenes, tad var izmantot saldētas un atlaidinātas.
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 150 g miltu
  • 1 tējk. (nepilna) cepamā pulvera
  • 2 ēd. k. brūnā cukura
  • 1 neliels banāns
  • 1 ēd. k. citrona sulas
  • 40 g sviesta
  • 50 ml piena
  • 1 maza ola
  • 100 g zemeņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

45 min.
  1. Miltus sajauc ar cepamo pulveri un cukuru.
  2. Atsevišķi sajauc izkausētu sviestu, olu un pienu, pievieno un iemaisa miltus.
  3. Iemaisa arī citrona sulu, samiksētu banānu, iecilā zemenes, lielākas pārgriež uz pusēm.
  4. Masu liek mafinu veidnītēs ievietotos papīra groziņos, cep 25 - 30 minūtes 170 - 180 grādu temperatūrā.

    Labu apetīti!
    Masu liek mafinu veidnītēs ievietotos papīra groziņos, cep 2...

    FOTO: Depositphotos.com

Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Tomātu zupa ar dārzeņiem un pupiņām

Konditoreja un maize

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas