Gaļa gurķu marinādē

Sastāvdaļas

  • 2 kg Cūkgaļa
  • Apt. 400 g Burciņa ar marinētiem gurķiem
  • Apt. 100 ml Etiķis
  • 4 gab. Ķiploka daiviņas
  • 1 gab. Citrons
  • 2 ēd.k. Brūnais niedru vai farīna cukurs
  • 2 lielas šķipsnas Sāls

Pagatavošana

10 min.
  1. Gaļu sagriež sev vēlamos lieluma gabaliņos.
  2. Pievieno sagrieztus šķēlēs 2-3 gurķīšus vidēja lieluma un pielej gurķu marinādi - aptuveni 100-150 ml
  3. Tad pielej klāt etiķi un izpiež citronu, klāt pievieno sagrieztus ķiplokus (var mēģināt sīpolu) un cukuru, sāli.
  4. Kārtīgi izmaisa un pamīca gaļu. Liek ledusskapī uz 8 stundām.
  5. Nebaidieties, ka garša liekas nedaudz salda, nevis sāļa, gaļa būs garda. Marinādei nav jābūt asai, lai tā būtu sulīga. ;)
  6. Cep grilā vai uz pannas.
  7. P.S. Var marinādei pievienot arī majonēzi, tad garša būs citādāka.
  8. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi