Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Gaļa gurķu marinādē

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 kg Cūkgaļa
  • Apt. 400 g Burciņa ar marinētiem gurķiem
  • Apt. 100 ml Etiķis
  • 4 gab. Ķiploka daiviņas
  • 1 gab. Citrons
  • 2 ēd.k. Brūnais niedru vai farīna cukurs
  • 2 lielas šķipsnas Sāls
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

10 min.
  1. Gaļu sagriež sev vēlamos lieluma gabaliņos.
  2. Pievieno sagrieztus šķēlēs 2-3 gurķīšus vidēja lieluma un pielej gurķu marinādi - aptuveni 100-150 ml
  3. Tad pielej klāt etiķi un izpiež citronu, klāt pievieno sagrieztus ķiplokus (var mēģināt sīpolu) un cukuru, sāli.
  4. Kārtīgi izmaisa un pamīca gaļu. Liek ledusskapī uz 8 stundām.
  5. Nebaidieties, ka garša liekas nedaudz salda, nevis sāļa, gaļa būs garda. Marinādei nav jābūt asai, lai tā būtu sulīga. ;)
  6. Cep grilā vai uz pannas.
  7. P.S. Var marinādei pievienot arī majonēzi, tad garša būs citādāka.
  8. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Augusta siera kūka

Augusta siera kūka

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas
KOMERCINFORMĀCIJA