Podziņas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kv.miltu
  • ½kg sviesta
  • ½kg pūdercukura
  • 5 -6 olas
  • 10 olu dzeltenumi
  • ½tējk. citronu esences
  • 100 g rozīņu

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar pūdercukuru, pieliek olas, pēc tam pakāpeniski pievieno olu dzeltenumus un pielej esenci, iemaisa miltus. Ar konditorejas maisiņu, lietojot 4-5mm diametra apaļu uzgali, izspiež apaļus plācenīšus. Virsū uzliek rozīnīti. Cep cepeškrāsnī 200-220°C temperatūrā, bet ievērojiet, cepot podziņas izplūst.

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Deserti


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi