Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Podziņas

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 kg kv.miltu
  • ½kg sviesta
  • ½kg pūdercukura
  • 5 -6 olas
  • 10 olu dzeltenumi
  • ½tējk. citronu esences
  • 100 g rozīņu
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

1 min.
  1. Sviestu saputo ar pūdercukuru, pieliek olas, pēc tam pakāpeniski pievieno olu dzeltenumus un pielej esenci, iemaisa miltus. Ar konditorejas maisiņu, lietojot 4-5mm diametra apaļu uzgali, izspiež apaļus plācenīšus. Virsū uzliek rozīnīti. Cep cepeškrāsnī 200-220°C temperatūrā, bet ievērojiet, cepot podziņas izplūst.

Līdzīgās receptes

Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Gulaša zupa ungāru gaumē

Gulaša zupa ungāru gaumē

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas