Gaisīgie cepumi

2013. gada 28. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
15 min
1. Ieliekam palielā bļodā 3 olas, ieber bļodā 1 krūzi cukura, 1 krūzi miltu un samaisam.
2. Uzliekam uz pannas cepampapīru un ar ēdamkaroti paņemam mīklu un liekam uz cepampapīra, tā, lai uz cepampapīra veidotos daudz mazi aplīši kā akcents.
3. Liekam krāsnī uz 200 grādiem.
4. Izņemam, kad malas ir palikušas brūnīgas, vai arī kraukšķīgo cepumu mīļotājai var pat gaidīt, kad cepumi paliks pilnīgi brūni un ir gatavs!
5. * Ja ir lieli svētki, tad mīklā lieciet 3 krūzes cukura, 9 olas un 3 krūzes miltu!
6. Lai labi garšo!
Uz augšu