Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Spāņu rīsi ar garnelēm un shorizo

2013. gada 15. aprīlis
Foto: lietotājs
Pagatavošana
30 min
1. Cepšanai nepiecišama sekla panna ar vāku vai arī katliņš ar nepiedegošu virsmu.
Foto: lietotājs
2. Sagriež visas augstāk minētās sastāvdaļas un uzvāra tējkannā ūdeni.
Foto: lietotājs
3. Pannā augstā tempratūrā apcep sīpolu, papriku, chorizo un ķiploku, aptuveni 3-5 minūtes.
Foto: lietotājs
4. Pievieno sēnes un uz mazākas liesmas turpina cept vēl 4-5 minūtes.
Foto: lietotājs
5. Iemaisa rīsus, sasmalcina tomātus un pievieno 500 ml karsta ūdens. Pievieno sāli un piparus. Uzliek vāku un uz augstas liesmas vāra 12 minūtes.
Foto: lietotājs
6. Noņem vāku un apmaisa - rīsiem jābut jau gandrīz gataviem.
7. Iemaisa garneles un, ja rīsi ir sausi, pievieno vēl nedaudz ūdens un vēl kādas 1- 3 minūtes vāra līdz garneles ir gatavas.
Foto: lietotājs
8. Labu apetīti!
Uz augšu