Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Vistas filejas, šampinjonu un karija orģinālā mērce

2013. gada 4. aprīlis
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
60 min
1. Jāuzliek olas vārīties, vāra līdz cietām olām.
Foto: Receptes.lv
2. Kamēr olas vārās, sagriež vistas fileju, sīppolokus, sīpolus, sieru, šampinjonus gabaliņos.
3. Kad olas ir izvārījušās-tās sagriež arī gabaliņos.
Foto: Receptes.lv
4. Liek sviestā cepties vistas filejas gabaliņos, kad ir jau brūngani apcepušās, klāt pievieno šampinjonus ar sīpoliem.
5. Kad visi ir apcepušies, pievieno vēl sviestu un miltus. Kad viss ir apcepies-pievieno pienu-pēc izjūtām. Lēnām maisot pievieno sīppolokus un olu. Lēni maisa. Ja nepieciešams, vēl pievieno pienu.
6. Kad jau masa ir izveidojusies, vēl klāt pievieno karija mērci (apmēram kādu puspudeli) un sieru
Foto: Receptes.lv
7. Maisa kamēr siers izkūst un ir viendabīga masa.
Foto: Receptes.lv
8. Šī mērce ir bagāta ar vistas fileju, tamdēļ pat nevajag pamatēdienam speciālu kādu gaļas izstrādājumu.
Foto: Receptes.lv
9. Labu apetīti!
Uz augšu