Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Vistas filejas, šampinjonu un karija orģinālā mērce

Vistas filejas, šampinjonu un karija orģinālā mērce

FOTO: Liene

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 1 gab. Vistas fileja (jēla)
  • 2 gab. Olas
  • 1 /2 Sīpols
  • Šampinjoni
  • Sīpolloki
  • 2 -3 ēdamkarotes Milti
  • Sviests
  • Karija mērce
  • Piens
  • Siers
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Jāuzliek olas vārīties, vāra līdz cietām olām.
    Jāuzliek olas vārīties, vāra līdz cietām olām.

    FOTO: Liene

  2. Kamēr olas vārās, sagriež vistas fileju, sīppolokus, sīpolus, sieru, šampinjonus gabaliņos.
  3. Kad olas ir izvārījušās-tās sagriež arī gabaliņos.
    Kad olas ir izvārījušās-tās sagriež arī gabaliņos.

    FOTO: Liene

  4. Liek sviestā cepties vistas filejas gabaliņos, kad ir jau brūngani apcepušās, klāt pievieno šampinjonus ar sīpoliem.
  5. Kad visi ir apcepušies, pievieno vēl sviestu un miltus. Kad viss ir apcepies-pievieno pienu-pēc izjūtām. Lēnām maisot pievieno sīppolokus un olu. Lēni maisa. Ja nepieciešams, vēl pievieno pienu.
  6. Kad jau masa ir izveidojusies, vēl klāt pievieno karija mērci (apmēram kādu puspudeli) un sieru
    Kad jau masa ir izveidojusies, vēl klāt pievieno karija mērc...

    FOTO: Liene

  7. Maisa kamēr siers izkūst un ir viendabīga masa.
    Maisa kamēr siers izkūst un ir viendabīga masa.

    FOTO: Liene

  8. Šī mērce ir bagāta ar vistas fileju, tamdēļ pat nevajag pamatēdienam speciālu kādu gaļas izstrādājumu.
    Šī mērce ir bagāta ar vistas fileju, tamdēļ pat nevajag pama...

    FOTO: Liene

  9. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Klasiskā lazanja

Klasiskā lazanja

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas