Itāļu deserts bavarese

4 1

Sastāvdaļas

  • 1 neliela plāna biskvīta plāksne
  • 500 g Ricotta krēmsiers
  • 2 tēj.k. želantīns
  • Rūgtā, tumšā šokolāde
  • Sukādes
  • Pūdercukurs
  • Mandeles
  • Konjaks
  • Sīrupa pagatavošanai
  • 50 g cukurs
  • 50 ml ūdens
  • 25 cl liķieris

Pagatavošana

45 min.
  1. Biezpiena krēma pagatavošana:
  2. Uzbriedina želantīnu un kuļot sajauc kopā ar krēmsieru un konjaku.
  3. Turpinot maisīt pievieno smalki sagrieztas sukādes, sakapātas mandeles un šokolādes skaidiņas.
  4. Sīrupa pagatavošana:
  5. Katliņā uzvāra ūdeni ar cukuru un maisot pievieno liķieri.
  6. Deserta pagatavošana:
  7. Ar kulinārijas formu - cilindru izspiež plānas biskvīta ripas
  8. Formā kārto ar sīrupu piesūcinātu biskvītu, biezpiena kremu un visu nosedz ar sīrupā piesūcinātu biskvītu.
  9. Liek ledusskapī savilkties.
  10. Pirms pasniegšanas dekorē ar šokolādes skaidiņām, sukādēm un pūdercukuru.
  11. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Deserti