Pīles krūtiņa ar apelsīnu marmelādi

Sastāvdaļas

2 porcijas
  • Pīles krūtiņa
  • Sāls
  • Svaigi malti melnie pipari
  • 1 apelsīna sula
  • 8 ēd.k. apelsīnu marmelāde
  • 4 ēd.k. ābolu etiķis

Pagatavošana

30 min.
  1. Iegrieziet ar nazi pīles krūtiņas ādu.
  2. Sakarsējiet pannu uz lielas uguns.
  3. Ielieciet pannā pīles krūtiņu ar ādu uz leju, Apkaisiet ar sāli un pipariem. Cepiet 5 minūtes, tad karstumu samaziniet.
  4. Nolejiet taukus un turpiniet cepšanu vēl 5 minūtes. Apgrieziet pīles krūtinu otrādi un cepiet otru pusi vēl 5 minūtes.
  5. Apkaisiet ar sāli un pipariem.
  6. Kad pīles krūtiņa ir izcepta, izņemiet to un pārklājiet ar alumīnija folliju, lai gaļa nostāvas.
  7. Pa to laiku mazā katliņā ielejiet apelsīnu sulu, marmelādi un etiķi.
  8. Maisījumu uzmanīgi karsējiet 5 minūtes, sagrieziet pīles krūtiņu šķēlēs un pasniedziet ar mērci.
  9. Labu apetīti!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Pamatēdieni


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Jaunākās receptes

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi