Saldo kartupeļu čipsi

Kolekcijas: Veģetārās

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • Eļļa cepšanai
  • Saldais kartupelis
  • Sāls

Pagatavošana

15 min.
  1. Taukvāres katlā uzkarsējiet eļļu līdz 180 C temperatūrai.
  2. Nomizojiet saldo kartupeli un sagrieziet pēc iespējas plānākās šķēlēs. Vāriet taukvāres katlā apmēram 3 minūtes vairākos paņēmienos, lai šķēles nesaliptu.
  3. Čipsiem jābūt īsti brūniem.
  4. Nosusiniet papīra dvielī. Atdzesējiet. Pasniedziet ar sāli un, ja vēlaties arī zaļumu un jogurta mērci pamērcēšanai.
  5. Lai labi garšo!

Komentāri

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi