Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Zupas Kalmāra biezzupa

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 2 nelieli kalmāri
  • 650 g puķkāpostu
  • 1 liels burkāns
  • 1 vidējs sīpols
  • 1 -2 tējkarotes sāls
  • 2 /3 glāzes saldā krējuma 35%
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

60 min.
  1. Attīrīt kalmārus (saldētiem uzlej karstu ūdeni, tad nonāk plēve, tad jāliek zem tekoša ūdens un jāizņem iekšas. Ja ir jau attīrīti tad pirms gatavošanas izņem no saldētavas, aplej ar verošu ūdeni un pēc tam atdzesē zem auksta)
  2. Sagriež tievos(!) gredzenos
  3. Dārzeņus sagriež gabaliņos, saliek visu katlā, aplej ar ūdeni un pieber sāli. Vāra kamēr pavisam mīksti.
  4. Ūdeni nolej atsevišķā traukā, dārzeņus sablenderē biezenī.
  5. Iegūto biezeni liek atpakaļ katlā, pielej saldo krējumu un daļu no nolietā ūdens, kamēr iegūst tīkamo biezumu. Pieliek kalmāru gredzenus.
  6. Uzvāra, pēc uzvārīšanas vārīt 5min, lēnām maisot.
  7. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Krabju nūjiņu un svaigu gurķu salāti

Zupas

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas