Načo ar maltogaļu, sieru un čipšiem

Sastāvdaļas

  • Pringles čipsi (Viss labāk ir orginal čipsi)
  • 1 kg maltās gaļas
  • Orginal Taco Spice Mix garšvielas ( SantaMaria)
  • Siers (Pēc paša izvēles, galvenais lai labi kūst, tāpēc iesaku holandes)
  • Mikroviļņu krāsns (Var mēģināt cepeškrāsnī, bet pats neesmu mēģinājis)

Pagatavošana

30 min.
  1. Pagatavošana ļoti vienkārša.
  2. Malto gaļu apcep. Cepšanas laikā pievieno taco garšvielas, nedaudz sāli un piparus.
  3. Kad gaļa gatava uzmanīgi saliek gaļu uz čipsiem un čipsus sakārtojam uz šķīvja.
  4. Uz katra čipsa uzliek siera šķēli, pietiekami lielu lai sieram kūstot tas pārklātu visu gaļu.
  5. Liek mikroviļņu krāsnī un skatās kad siers ir izkusis ņem ārā.
  6. Jāēd kamēr silti, kad atdziest vairs nav tik garšīgi. Ēšana ir diez gan ķēpīga un ēdot čipsi bieži plīst, bet garša ir to vērta.
  7. Labu apetīti!

Komentāri

Dace 2014. gada 23. augusts 11:54
Burvīga, sātīga uzkoda! Cepeškrāsnī arī labi sanāk! Mūsu kompānijai auksti arī ļoti garšoja. Super!!! Pamēģiniet, nenožēlosiet!

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Uzkodas


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi