Sākums > Receptes > Uzkodas

Načo ar maltogaļu, sieru un čipšiem

2013. gada 16. marts
Foto: Receptes.lv
Pagatavošana
30 min
1. Pagatavošana ļoti vienkārša.
2. Malto gaļu apcep. Cepšanas laikā pievieno taco garšvielas, nedaudz sāli un piparus.
3. Kad gaļa gatava uzmanīgi saliek gaļu uz čipsiem un čipsus sakārtojam uz šķīvja.
4. Uz katra čipsa uzliek siera šķēli, pietiekami lielu lai sieram kūstot tas pārklātu visu gaļu.
5. Liek mikroviļņu krāsnī un skatās kad siers ir izkusis ņem ārā.
6. Jāēd kamēr silti, kad atdziest vairs nav tik garšīgi. Ēšana ir diez gan ķēpīga un ēdot čipsi bieži plīst, bet garša ir to vērta.
7. Labu apetīti!
Uz augšu