Kartupeļu biezputra ar vasabi

3 1

Sastāvdaļas

4 porcijas
  • 1 kg kartupeļu
  • 50 ml piena
  • 100 ml saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 3 - 5 tējk. vasabi pastas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas

Pagatavošana

35 min.
  1. Kartupeļus nomizo.
    Kartupeļus nomizo.
  2. Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.
    Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.
  3. Kad kartupeļi novārījušies, visu ūdeni nolej.
  4. Katlu noliek atpakaļ uz liesmas, lai iztvaiko liekais mitrums.
  5. Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krējumu.
    Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krēju...
  6. Masu sakuļ ar blenderi.
  7. Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
    Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
  8. !!! Pasniedz siltu.
    !!! Pasniedz siltu.
  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs

Komentāri

Lāsma 2013. gada 25. septembris 21:16
Lai labi garšo!!! :))

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Jaunumi

Skatīt vairāk

Jaunākās receptes

Pamatēdieni