Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Pamatēdieni Kartupeļu biezputra ar vasabi

Kartupeļu biezputra ar vasabi

FOTO: Ilze Eiduka

Kolekcijas: Fotoreceptes
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 1 kg kartupeļu
  • 50 ml piena
  • 100 ml saldā krējuma
  • 50 g sviesta
  • 3 - 5 tējk. vasabi pastas
  • Sāls pēc garšas
  • Pipari pēc garšas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

35 min.
  1. Kartupeļus nomizo.
    Kartupeļus nomizo.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.
    Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.

    FOTO: Ilze Eiduka

  3. Kad kartupeļi novārījušies, visu ūdeni nolej.
  4. Katlu noliek atpakaļ uz liesmas, lai iztvaiko liekais mitrums.
  5. Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krējumu.
    Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krēju...

    FOTO: Ilze Eiduka

  6. Masu sakuļ ar blenderi.
  7. Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
    Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.

    FOTO: Ilze Eiduka

  8. !!! Pasniedz siltu.
    !!! Pasniedz siltu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Labu apetīti!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Zemenes ar mocarellu jeb zemeņu caprese

Pamatēdieni

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas