Sākums > Receptes > Pamatēdieni

Kartupeļu biezputra ar vasabi

2013. gada 12. marts
Foto: Ilze Eiduka
Pagatavošana
35 min
1. Kartupeļus nomizo.
Foto: Ilze Eiduka
2. Tos liek katlā, pievieno ūdeni un sāli, un novāra mīkstus.
Foto: Ilze Eiduka
3. Kad kartupeļi novārījušies, visu ūdeni nolej.
4. Katlu noliek atpakaļ uz liesmas, lai iztvaiko liekais mitrums.
5. Kartupeļiem pievieno sviestu, uzkarsētu pienu un saldo krējumu.
Foto: Ilze Eiduka
6. Masu sakuļ ar blenderi.
7. Pievieno vasabi pastu, kā arī sāli un piparus pēc garšas.
Foto: Ilze Eiduka
8. !!! Pasniedz siltu.
Foto: Ilze Eiduka
9. Labu apetīti!
Uz augšu