Fiksā ābolkūka

Sastāvdaļas

  • 1 glāze milti
  • 1 glāze mannā putraimi
  • 1 glāze cukurs
  • 1 tējkarote vanilīna
  • 1 paciņa cepampulveris
  • Sviests
  • Āboli

Pagatavošana

45 min.
  1. Visus pulverveida komponentus samaisa, cepešpannā klāj kārtām maisījumu un uzrīīvē ābolus (+ - 1 cm);
  2. Atkal uzber maisījumu, tad atkal ābolus (kopumā 3 - 4 kārtas), pārklāj sagatavi ar sviesta plēksnītēm (3 mm biezumā).
  3. Liek cepeškrāsnī pie 180 grādiem, cep apmēram 25 minūtes.
  4. Sanāk superīga kūka!
  5. Labu apetīti!

Komentāri

Renārs 2013. gada 30. septembris 19:23
loti salda un laba

Pievienot komentāru

Pievienot komentārus var tikai autorizēti lietotāji.

Autorizēties

Konditoreja un maize


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu izlases


Sezonālās receptes


Jaunumi

Visi jaunumi

Recepšu kolekcijas


Video receptes


Jaunumi

Visi jaunumi