Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Salāti Indiešu salāti

Indiešu salāti

FOTO: Ilze Eiduka

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

4
porcijas
  • 2 ēdamkarotes baklažāni marinādē
  • 3 nelieli vārīti kartupeļi ar mizu
  • 150 g „Tējas siers”
  • 150 g konservēti turku zirņi
  • 3 konservēta ananāsa ripas
  • 1 sarkanais sīpols
  • 2 tējkarotes svaigs ingvers, rīvēts
  • ¼ tējkarote malti melnie pipari
  • ½ laims
  • Sāls pēc garšas
  • 1 ēdamkarote svaigas piparmētru lapiņas
  • 50 g dažādas salātu lapu
  • 6 kokteiļtomātiņi (ķirštomātiņi)
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

20 min.
  1. Vārītus kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.
    Vārītus kartupeļus nomizo un sagriež palielos kubiņos.

    FOTO: Ilze Eiduka

  2. „Tējas sieru” sagriež kubiņos.
  3. Ananāsu ripas sagriež gabaliņos.
  4. Sīpolus griež uz pusēm un pēc tam smalkās ripiņās.
  5. Svaigu ingvera sakni smalki sakapā vai sarīvē uz smalkas rīves.
  6. Piparmētru lapas smalki sakapā.
  7. Mazos kokteiļtomātiņus griež uz pusēm.
  8. Izspiež sulu no ½ laima.
    Izspiež sulu no ½ laima.

    FOTO: Ilze Eiduka

  9. Bļodiņā samaisa baklažānus marinādē, laima sulu un rīvētu ingveru.
    Bļodiņā samaisa baklažānus marinādē, laima sulu un rīvētu in...

    FOTO: Ilze Eiduka

  10. Visas pārējās sastāvdaļas samaisa lielā bļodā.
  11. Pielej klāt baklažānu marinādes maisījumu.
    Pielej klāt baklažānu marinādes maisījumu.

    FOTO: Ilze Eiduka

  12. Pēc garšas pievieno sāli.
    Pēc garšas pievieno sāli.

    FOTO: Ilze Eiduka

  13. Labu apetīti!
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Puravu, ābolu un sakņu salāti

Puravu, ābolu un sakņu salāti

Salāti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas