Kategorijas

Recepšu kolekcijas

Deserti Baltie bezē cepumiņi

Baltie bezē cepumiņi

FOTO: Depositphotos.com

Kolekcijas: Veģetārās
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sastāvdaļas

  • 3 olu baltumi
  • Šķipsniņa sāls
  • 200 g cukura
  • Šķipsniņa vaniļas cukura
  • Kukurūzas ciete
  • Etiķis
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pagatavošana

130 min.
  1. Sakuļ putās olas baltumu, pieliek šipsnu sāls
  2. Pakāpeniski pievieno cukuru
  3. Pievieno šķipsniņu vaņiļas cukura
  4. Atkal visu sakuļ un pievieno 1/2 tējkaroti etiķa
  5. Uz katru olu, pievieno 1 tējkaroti kukurūzas cietes
  6. Kuļ kamēr iegūst stingru konsistenci (apagāžot bļodu otrādi, nekas nekrīt ārā)
  7. Uzkarsē krāsni uz 100 grādiem
  8. Liek uz cepampapīra. Var izmantot konditorejas tūtiņu, bet ja tādas nav var likt ar karotīti mazas pļeckiņas.
  9. Liek uzkarsētā cepeškrāsnī 100 grādos uz pusotru stundu
  10. Pēc pusotras stundas cepumiņi ir gatavi un tos var servēt uz šķīvja.
  11. * Cepumi nav jācep, bet gan jākaltē!
  12. Lai labi garšo!
Recepti laboja: Receptes.lv šefpavārs
Receptes.lv Iesaka
Dienas recepte
Vienkāršā mājas baltmaize

Vienkāršā mājas baltmaize

Deserti

Skatīt vairāk
Lasītākais šonedēļ

Jaunākās receptes

Skatīt vairāk

Recepšu kolekcijas

Visas kolekcijas